Kvalitet til tiden

Services døgnet rundt

Et lille stykke hjem på din vej …

Café Antvorskov 39 er en relativ nyindrettet café og hverdagsrestaurant med en central placering tæt på motorvejen og Hotel Antvorskov, Slagelses største hotel. Cafeen er en del af Erhvervspark Stop 39.

Her tilbydes du et bredt og godt udvalg af gode danske madretter, der alle er lavet fra bunden. Menukortet bærer præg af det man forstår ved god gammeldags mad, som vor mor lavede den.

Børnefamilier og chauffører
Priserne er fornuftige, men der er noget for enhver smag og pengepung. Kundekredsen som du møder, når du træder ind af døren til spisestedet ved motorvejens afkørsel 39 Slagelse, er hovedsageligt travle forretningsfolk, chauffører og ganske almindelige danske familier. Cafeen har indrettet et rum, der er specielt rettet mod børnene, hvor de på turen gennem Danmark kan få rørt sig lidt, mens de voksne “slår mave”, inden turen går videre.

Chaufførerne er en anden trofast kundegruppe, som Café Antvorskov 39 kæler lidt ekstra for. Der er indrettet en særlig lounge til dem, så de kan slappe ordentligt af under deres hvilepause sammen med kollegaerne. På cafeen ved du, at samværet har en særlig betydning, når du som lastvognschauffør tilbringer mange timer dagligt alene i sit førerhus.

Når der skal være fest
Du kan også bruge restauranten til små og store fester; der kan være op til 80 spisende gæster. Hvis du snart skal i feststemning, er det oplagt at ringe og få et uforpligtende tilbud.

HOTEL ANTVORSKOV

HOTEL ANTVORSKOV

Billig overnatning på vores 3-stjernede hotel.

Læs mere

GALLERI

GALLERI

Se billeder fra Café 39.

Læs mere

UD AF HUSET

UD AF HUSET

Et bredt udvalg til både den lille og store sult.

Læs mere

ADRESSE

Trafikcenter Alle 4
4200 Slagelse

MAIL

info@onlysleep.dk

TELEFON

+45 58 50 53 40